Blackview User Forum

 
Bl6000user
Topic Author
Posts: 12
Joined: Wed Feb 24, 2021 10:54 pm

Bl6000 Pro unable to set proxy server

Sat Mar 27, 2021 8:30 am

Found an issue where I am unable to add a proxy server to the advanced network options.
If I tap the proxy server and then tap manual, the option to save or cancel disappear. The only way to exit that page is then to tap the back button which does not save any of the details.

To recreate, do the following
Settings
WiFi
Tap network name
Pencil icon to edit
Advanced options (cancel | save shows at the bottom of screen)
Proxy - tap down arrow and select manual
Cancel | Save now disappear from the bottom of screen
 
User avatar
blackview_admin
Posts: 8561
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: Bl6000 Pro unable to set proxy server

Mon Mar 29, 2021 6:34 am

Bl6000user wrote:
Found an issue where I am unable to add a proxy server to the advanced network options.
If I tap the proxy server and then tap manual, the option to save or cancel disappear. The only way to exit that page is then to tap the back button which does not save any of the details.

To recreate, do the following
Settings
WiFi
Tap network name
Pencil icon to edit
Advanced options (cancel | save shows at the bottom of screen)
Proxy - tap down arrow and select manual
Cancel | Save now disappear from the bottom of screen

Hello, I don't understand what do you want to do??
 
Bl6000user
Topic Author
Posts: 12
Joined: Wed Feb 24, 2021 10:54 pm

Re: Bl6000 Pro unable to set proxy server

Mon Mar 29, 2021 12:50 pm

I would like to add a proxy server in the advanced network settings

the option is present, but when you choose manual proxy server, the save button disappears so I am unable to save.

If you follow the sequence in my first post, you will see that the save option is there, but if manual proxy is sected it disappear
 
User avatar
blackview_admin
Posts: 8561
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: Bl6000 Pro unable to set proxy server

Tue Mar 30, 2021 6:45 am

Bl6000user wrote:
I would like to add a proxy server in the advanced network settings

the option is present, but when you choose manual proxy server, the save button disappears so I am unable to save.

If you follow the sequence in my first post, you will see that the save option is there, but if manual proxy is sected it disappear

It can't be modified.
 
Bl6000user
Topic Author
Posts: 12
Joined: Wed Feb 24, 2021 10:54 pm

Re: Bl6000 Pro unable to set proxy server

Tue Apr 06, 2021 11:29 am

blackview_admin wrote:
It can't be modified.


If this is so, then Why have you removed this option?


This has been standard in android since at least v4
It is available on all my other android phones.

The option is present in your build of android, but you have removed the save button from that page.

This is not illegal or a link to pirate software, this is a legitimate setting for legitimate means.
 
User avatar
blackview_admin
Posts: 8561
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: Bl6000 Pro unable to set proxy server

Wed Apr 07, 2021 3:24 am

Bl6000user wrote:
blackview_admin wrote:
It can't be modified.


If this is so, then Why have you removed this option?


This has been standard in android since at least v4
It is available on all my other android phones.

The option is present in your build of android, but you have removed the save button from that page.

This is not illegal or a link to pirate software, this is a legitimate setting for legitimate means.

If it is the CDMA frequency band, if it is, it cannot be modified
 
Bl6000user
Topic Author
Posts: 12
Joined: Wed Feb 24, 2021 10:54 pm

Re: Bl6000 Pro unable to set proxy server

Wed Apr 07, 2021 6:19 am

It has nothing to do with the frequency band.

If you follow the steps in my opening post you will see it is part of the WiFi advanced setting.

You can set Automatic proxy and no proxy -they have the save button, but you enter details for manual proxy, the save button disappears.
 
User avatar
blackview_admin
Posts: 8561
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: Bl6000 Pro unable to set proxy server

Thu Apr 08, 2021 2:50 am

Bl6000user wrote:
It has nothing to do with the frequency band.

If you follow the steps in my opening post you will see it is part of the WiFi advanced setting.

You can set Automatic proxy and no proxy -they have the save button, but you enter details for manual proxy, the save button disappears.

Hello, what is the frequency band you have?
 
Bl6000user
Topic Author
Posts: 12
Joined: Wed Feb 24, 2021 10:54 pm

Re: Bl6000 Pro unable to set proxy server

Thu Apr 08, 2021 7:13 am

This is unrelated to frequency band!

I can remove the sim card and the problem remains.

This is a WiFi setting.
 
User avatar
blackview_admin
Posts: 8561
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: Bl6000 Pro unable to set proxy server

Fri Apr 09, 2021 7:02 am

Bl6000user wrote:
This is unrelated to frequency band!

I can remove the sim card and the problem remains.

This is a WiFi setting.

Hello, according to the engineer, it can't be modified as I mentioned it before.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests