Blackview User Forum

 
User avatar
blackview_admin
Posts: 8242
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: BV9900 not booting. Help!

Fri Apr 03, 2020 6:13 am

Jusote wrote:
Hi:

I have the same problem any solution?

Thanks

Hello, sorry to reply you late. may I know when did it happens? Has it been thrown into the water?
 
User avatar
blackview_admin
Posts: 8242
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: BV9900 not booting. Help!

Fri Apr 03, 2020 7:25 am

blackview_admin wrote:
blackview_admin wrote:
jmpaton wrote:
Hi,

My BV9900 switched off. It was stuck with Blackview & android logo. Not possible to restart. Tried to restart on "recovery" mode and "fastboot" mode. Not possible.
Now is still stuck with Blackview & android logo & this screen is running every x time.

I can't switch off the mobile, it remains stuck.

What to do?


Hello, can you record the video for me to check what is happening?


 
barte
Posts: 1
Joined: Sat Apr 04, 2020 2:06 pm

Re: BV9900 not booting. Help!

Sat Apr 04, 2020 2:12 pm

With me the same... all the time rebooting with blackview and adnroid logo below...
 
magm1102
Posts: 1
Joined: Thu Dec 28, 2017 3:57 am

Re: BV9900 not booting. Help!

Mon Nov 23, 2020 10:35 pm

Hi,
The BV9900 has been in a bootlooping this night, untill the battery was empty. It does not charge. If I plug the charger, it enters in a continuous bootloop. It boots, remains stuck at the Blacview & Androif logos screen for a time (seconds, minutes) and restarts. That in a continuous loop without starting.

I'm so worried. What to do!?
Thanks!
 
User avatar
blackview_admin
Posts: 8242
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: BV9900 not booting. Help!

Tue Nov 24, 2020 7:03 am

magm1102 wrote:
Hi,
The BV9900 has been in a bootlooping this night, untill the battery was empty. It does not charge. If I plug the charger, it enters in a continuous bootloop. It boots, remains stuck at the Blacview & Androif logos screen for a time (seconds, minutes) and restarts. That in a continuous loop without starting.

I'm so worried. What to do!?
Thanks!

If there is water, it may be that the hardware motherboard is broken. If there is no water, you can send a version and re-flash.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest