Blackview User Forum

Search found 19 matches

  • 1
  • 2
by LilYoda
Fri Feb 25, 2022 9:42 am
Forum: Service and tech
Topic: BV9600 sensors not working - where are they located?
Replies: 1
Views: 78341

Re: BV9600 sensors not working - where are they located?

312 views and no answer. I guess no one knows?
I was kind of hoping someone from blackview would chime in...
by LilYoda
Mon Feb 21, 2022 2:24 pm
Forum: Service and tech
Topic: BV9600 sensors not working - where are they located?
Replies: 1
Views: 78341

BV9600 sensors not working - where are they located?

Hello folks After taking apart my BV 9600 Pro to replace battery and microphone, I must have messed something up. Indeed, the gyroscope and compass sensors aren't working anymore (see results from *#87# screens below) I followed the video here: https://www.youtube.com/watch?v=RyH3QjIAXwo The disasse...
by LilYoda
Sat May 18, 2019 8:21 pm
Forum: Service and tech
Topic: inside ear piece no sound
Replies: 7
Views: 3234

Re: inside ear piece no sound

Confirmed as software issue from my end.
Got a 6800Pro for the kid. Straight out of the box, earpiece wasn't working
Did an OTA update, and now it works.
Will monitor to see if problem persists or reappears
by LilYoda
Thu Apr 18, 2019 1:23 pm
Forum: Service and tech
Topic: Automatic services start issue
Replies: 39
Views: 3674

Re: Automatic services start issue

So I did the reboot test
Whatsapp isn't started at boot, DS Cloud isn't either:
Screenshot_20190418-151204.png
Screenshot_20190418-151204.png (135.1 KiB) Viewed 861 times


However, I found a widget for my mail program Aquamail, it's on my main screen.
And low and behold, Aquamail is indeed started
Screenshot_20190418-151215.png
Screenshot_20190418-151215.png (132.58 KiB) Viewed 861 times
by LilYoda
Tue Apr 02, 2019 7:48 am
Forum: Service and tech
Topic: Automatic services start issue
Replies: 39
Views: 3674

Re: Automatic services start issue

Seems similar to this issue:
viewtopic.php?f=247&t=481549
Maybe try to have a widget somewhere, to see if apps autostart? Hopefully if a fix is made for the 6800, there will be one for the 9600 as well...
by LilYoda
Mon Apr 01, 2019 7:53 pm
Forum: Service and tech
Topic: Battery usage setting not working
Replies: 4
Views: 3497

Re: Battery usage setting not working

Confirmed for me as well

Screenshot_20190401-215240.png
by LilYoda
Mon Apr 01, 2019 7:51 pm
Forum: Service and tech
Topic: Automatic services start issue
Replies: 39
Views: 3674

Re: Automatic services start issue

Same issue here, I've noticed this with Whatsapp and DS Cloud
by LilYoda
Mon Apr 01, 2019 7:49 pm
Forum: Service and tech
Topic: [TRACKED] BV5800 Pro / Bluetooth issues
Replies: 15
Views: 12557

Re: [USEFUL] BV5800 Pro / Bluetooth issues

It has been confirmed for other phones... You expect that someone else with a BV5800 will confirm this? Check the number of posts and visits on this sub-forum, there's almost no one here compared to BV9500 or BV6000 subforums. If you expect someone else with a BV5800 to confirm this, you might as we...
by LilYoda
Mon Apr 01, 2019 12:35 pm
Forum: Service and tech
Topic: [TRACKED] BV5800 Pro / Bluetooth issues
Replies: 15
Views: 12557

Re: [USEFUL] BV5800 Pro / Bluetooth issues

So, I am back. I followed advice and got the phone replaced. I now have a brand new 5800 Pro. I installed just the basic apps (spotify & a couple others), did all the settings mentionned above, and tested on my car stereo this saturday Guess what: same behavior. After a few minutes, the phone di...
by LilYoda
Sun Mar 03, 2019 7:24 pm
Forum: Service and tech
Topic: [TRACKED] BV5800 Pro / Bluetooth issues
Replies: 15
Views: 12557

Re: [USEFUL] BV5800 Pro / Bluetooth issues

If nobody else can confirm such issues too, your phone may be faulty (sporadic case). Well, you quoted yourself another thread where plenty of people notice bluetooth freezes ;) It happens on BV8000. There are others on the forum: http://bbs.blackview.hk/viewtopic.php?f=245&t=484634&p=81007...
  • 1
  • 2