Blackview User Forum

 
Alessio
Topic Author
Posts: 3
Joined: Thu Jul 05, 2018 8:21 am

network problem

Thu Jul 05, 2018 8:35 am

Good morning.
I bought a bv7000 a few days ago. aesthetically it is a nice phone, the photos are beautiful, it is fast and responds well to commands.
yesterday I tried it and I had no problems, except the unstable data network.
last night it totally stopped working the data network, while the reception of calls and sms (or their sending) is quite unstable. I checked on your site the combatability of the phone with the Italian vodafone network and it is excellent.
what happened? I have already tried to restore the factory data but nothing, there continues to be the problem ...
the sim returned in the old cellphone receives regularly.
I have not done any proof of resistance or impermeability, the phone is like out of the box.
please help me, I love the phone and I would be sorry to have to give it back ...
Thank you
Alessio
 
blackview_admin
Posts: 5562
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: network problem

Thu Jul 05, 2018 1:18 pm

Can you try to put your sim in the other slot and report back?
 
Alessio
Topic Author
Posts: 3
Joined: Thu Jul 05, 2018 8:21 am

Re: network problem

Wed Jul 11, 2018 8:45 pm

Unfortunately I can not do this test, not having a nano sim ...

Unfortunately, the communication with the seller is unsatisfactory (does not understand what I write) ...
Could I try to flash a new firmware? Thanks so much
 
blackview_admin
Posts: 5562
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: network problem

Thu Jul 12, 2018 7:15 am

I would try to perform a factory reset and try again before going to the flashing route...
 
Alessio
Topic Author
Posts: 3
Joined: Thu Jul 05, 2018 8:21 am

Re: network problem

Thu Jul 12, 2018 10:38 am

Thanks for the reply. I've already reset factory settings several times without success ...
 
blackview_admin
Posts: 5562
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: network problem

Thu Jul 12, 2018 10:18 pm

Flashing, in your case, can't solve an issue wich survives to a factory reset.
It looks like a problem with the internal antenna... maybe it got disconnected....
Unfortunately only the seller can honor warranty terms.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest