Blackview User Forum

 
Aeron
Posts: 133
Joined: Tue Jul 04, 2017 7:47 am

Re: Wifi Hotspot not broadcasting ssid.

Tue Jul 10, 2018 10:42 am

Dctalons wrote:
Just noticed when switching the hotspot on nothing shows up in the broadcast list of available networks...

[...]

and have checked on several other devices if the ssid is cast... zip, nada, zilch.

Can you access the network if you manually specify the SSID/password ? 
Like if your AP were hidden, as some device (routers or mobile devices) allow to do.
 
Dctalons
Topic Author
Posts: 6
Joined: Sat Aug 05, 2017 11:50 am

Re: Wifi Hotspot not broadcasting ssid.

Wed Jul 11, 2018 11:51 am

Aeron wrote:
Dctalons wrote:
Just noticed when switching the hotspot on nothing shows up in the broadcast list of available networks...

[...]

and have checked on several other devices if the ssid is cast... zip, nada, zilch.

Can you access the network if you manually specify the SSID/password ? 
Like if your AP were hidden, as some device (routers or mobile devices) allow to do.


Thanks Aeron, it worked once. after that nomatter what combination of settings I've used the laptop hasn't been able to connect.
 
blackview_admin
Posts: 5562
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: Wifi Hotspot not broadcasting ssid.

Wed Jul 11, 2018 7:13 pm

Dctalons wrote:
Aeron wrote:
Dctalons wrote:
Just noticed when switching the hotspot on nothing shows up in the broadcast list of available networks...

[...]

and have checked on several other devices if the ssid is cast... zip, nada, zilch.

Can you access the network if you manually specify the SSID/password ? 
Like if your AP were hidden, as some device (routers or mobile devices) allow to do.


Thanks Aeron,  it worked once. after that nomatter what combination of settings I've used the laptop hasn't been able to connect.

Can you give us some specs about your laptop? model? year?

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests