Blackview User Forum

 
ledan
Topic Author
Posts: 1
Joined: Wed Jan 16, 2019 8:17 am

inside ear piece no sound

Wed Jan 16, 2019 9:05 am

dear Blackview,

after 2 month , there is no sound from the ear piece when i  call or recieve a call, the ear piece doesn't work, please find enclosed my picture with the encircle earpiece problem,
Capture.JPG
Capture.JPG (86.97 KiB) Viewed 685 times
 
blackview_admin
Posts: 6602
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: inside ear piece no sound

Thu Jan 17, 2019 7:23 pm

Hi dear! Unfortunately it looks like an hardware fault. You'll have to contact your seller to have your phone replaced/repaired under warranty.
If you bought the phone directly from the Blackview Official Store, please contact kelly@blackview.hk as she will help you sending it back.
 
grAwp
Posts: 153
Joined: Thu Mar 23, 2017 6:06 am

Re: inside ear piece no sound

Fri Jan 25, 2019 10:19 am

Try to put under water.  :)  There can be some dirt. 
 
waynus
Posts: 9
Joined: Thu Nov 23, 2017 10:36 am

Re: inside ear piece no sound

Wed Feb 13, 2019 8:30 pm

We have 2 devices showing this defect.
Factory reset seems to temporarily solve the problem - so I guess this is a software issue.
Any thoughts on that ?
 
waynus
Posts: 9
Joined: Thu Nov 23, 2017 10:36 am

Re: inside ear piece no sound

Wed Feb 13, 2019 8:55 pm

During hardware testing, all is good.
This happens only during calls. (Scrambled or no sound at all)
 
waynus
Posts: 9
Joined: Thu Nov 23, 2017 10:36 am

Re: inside ear piece no sound

Thu Feb 21, 2019 9:08 am

Anyone knows where to get a replacement part ?
 
blackview_admin
Posts: 6602
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: inside ear piece no sound

Thu Feb 21, 2019 10:31 am

waynus wrote:
Anyone knows where to get a replacement part ?

They will come on Aliexpress, but in few months
 
User avatar
LilYoda
Posts: 17
Joined: Sun Sep 09, 2018 3:05 pm

Re: inside ear piece no sound

Sat May 18, 2019 8:21 pm

Confirmed as software issue from my end.
Got a 6800Pro for the kid. Straight out of the box, earpiece wasn't working
Did an OTA update, and now it works.
Will monitor to see if problem persists or reappears
Let me die on my own terms, let me live and let me learn
Now I’ll follow my own way, and I’ll live on to another damn day
Freedom carries sacrifice, remember when this was MY life

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests