Blackview User Forum

 
shoap
Posts: 1
Joined: Tue Oct 16, 2018 5:06 am

Re: Camera/Autofocus is not working!

Tue Oct 16, 2018 6:33 pm

Greetings I have the same problem, download opencamara and still no change
 
blackview_admin
Posts: 5528
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: Camera/Autofocus is not working!

Fri Oct 19, 2018 1:02 am

shoap wrote:
Greetings I have the same problem, download opencamara and still no change


Did you also perform a factory reset?
 
CarmeloPG88
Posts: 3
Joined: Wed Oct 03, 2018 11:07 am

Re: Camera/Autofocus is not working!

Sat Oct 27, 2018 10:33 am

I may be one of the unluckiest customers but after an issue with continuous rebooting that I managed to solve via a hard reset I am now experiencing the same autofocus issue.
Every time the camera app opens (either the stock app or "Open Camera") it makes a "click" sound as if the focus would be adjusting. 
I have tried initiating in Safety mode to see if the issue was caused by a software but it does not seem to be the case.
Hardreset does not work neither.
Would you recommend contacting the company that sold it to me (Aliexpress) to ship it back and asking for a new one or a repair? The phone has only a month so it is still in warranty.
Hopefully someone has a trick to fix this (unless it is a hardware issue)
Thank you in advance
Best regards
Melo
 
blackview_admin
Posts: 5528
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: Camera/Autofocus is not working!

Sat Oct 27, 2018 6:25 pm

CarmeloPG88 wrote:
Would you recommend contacting the company that sold it to me (Aliexpress) to ship it back and asking for a new one or a repair? The phone has only a month so it is still in warranty.

Yes, definitely.

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest