Blackview User Forum

 
Limeout
Topic Author
Posts: 1
Joined: Wed Jun 13, 2018 10:47 am

Camera/Autofocus is not working!

Wed Jun 13, 2018 10:52 am

Hello
I bought a Blackview P6000 a few months ago and there is Problem with the camera. in Detail: the autofocus is not working right. on a very small distance (about 10cm to the Objekt) it makes perfektly sharp pictures. On all other distances the pictures i shot are completly blurred (but the square for the focus turns green, even when its blurred).
i have installed all System uptadtes,  tried a factory reset and checked all camera settings but the camerea is still not working.

please help me with my Problem!
Greetings from Austria
Ing. David  EDER
 
blackview_admin
Posts: 4944
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: Camera/Autofocus is not working!

Fri Jun 15, 2018 11:29 am

Hi! can you please use the Opencamera app and report back? 
 
kadar
Posts: 4
Joined: Fri Jan 19, 2018 12:06 pm

Re: Camera/Autofocus is not working!

Mon Jul 09, 2018 6:07 pm

Front camera is good, rear camera does not work, does not focus, blurry image.
Any solution?
 
blackview_admin
Posts: 4944
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: Camera/Autofocus is not working!

Wed Jul 11, 2018 8:37 am

kadar wrote:
Front camera is good, rear camera does not work, does not focus, blurry image.
Any solution?

Try the opencamera app and report back ;)
 
kadar
Posts: 4
Joined: Fri Jan 19, 2018 12:06 pm

Re: Camera/Autofocus is not working!

Sun Jul 15, 2018 12:51 pm

Hello!

The photos are not good (Open Camera):

Image
Image
Sorry for the big pictures.
 
blackview_admin
Posts: 4944
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: Camera/Autofocus is not working!

Sun Jul 15, 2018 3:29 pm

Can you perform a factory reset, try again and report back? 

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest