[Answered] bv 9000 pro wizard setup issue

Posts: 1
Joined: Tue Jan 30, 2018 12:20 am

[Answered] bv 9000 pro wizard setup issue

Postby firefighter33 » Tue Jan 30, 2018 12:28 am

I receive my bv 9000 pro today from Gearbest and I can't start up the phone.
I followed the steps in order to get the phone ready, I even used two different cellular company chip but everytime that I tried, the wizard setup stops, despite if was trying to setup as a new phone or importing data from the old one (Android)

Is possible to get a solution without return to the vendor ?

Thank you in advance


Posts: 4152
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am

Re: [Answered] bv 9000 pro wizard setup issue

Postby blackview_admin » Tue Jan 30, 2018 4:49 pm

I can not confirm this with my testing device.
Please try:
- skip setup wizard, make a OTA firmware update and after that make a factory reset to reach the wizard again
- maybe try to skip the sim setting in the wizard (tap "later") if you think it have to do with tihs

Posts: 14
Joined: Tue Jan 16, 2018 8:22 am

Re: [Answered] bv 9000 pro wizard setup issue

Postby IfeBV » Sat Feb 24, 2018 11:28 pm

I can confirm this happened to two BV9000 pro FHD I purchased last week. The solution is to skip setup wizard and sign in using Google account when phone Is done booting. There would be no need for an update as the phone came with latest Update. I can also confirm the camera is awesome! I won't be applying any OTA / upgrade.

Return to “Service and tech”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests