Blackview User Forum

 
CrazyWolf74
Topic Author
Posts: 18
Joined: Wed Jan 10, 2018 1:14 pm

[TRACKED] Missing LED options after 20180105 OTA update

Wed Jan 10, 2018 1:18 pm

Hi,

Since the last OTA update (04/01), I can't find the LED option for notifications.. did the option has been deleted or is it a bug ?

Regards
 
blackview_admin
Posts: 4654
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: Missing LED options

Wed Jan 10, 2018 10:03 pm

Did you perform a factory reset after the OTA update? If not, i reccomend to do that.

Can anybody else confirm this issue?
 
blackview_admin
Posts: 4654
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: Missing LED options

Fri Jan 12, 2018 11:36 am

Any news? Can anybody else confirm this issue?
 
ghost82
Posts: 70
Joined: Thu Sep 28, 2017 2:52 pm

Re: Missing LED options after 20180105 OTA update

Fri Jan 12, 2018 1:10 pm

As far as I know there are three options for led notifications: calls, sms and others, do you miss some of these options?
 
CrazyWolf74
Topic Author
Posts: 18
Joined: Wed Jan 10, 2018 1:14 pm

Re: Missing LED options after 20180105 OTA update

Fri Jan 12, 2018 1:19 pm

Hi,

Yes I've made a factory reset...
@ghost82 I know I had theses options but now I can't find them in the settings... I've searched in every menu and with the search field.. but without success...

Regards
 
blackview_admin
Posts: 4654
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: Missing LED options after 20180105 OTA update

Tue Jan 16, 2018 9:42 pm

CrazyWolf74 wrote:
Hi,

Yes I've made a factory reset...
@ghost82 I know I had theses options but now I can't find them in the settings... I've searched in every menu and with the search field.. but without success...

Regards


Guys, please, can anybody else confirm (or NOT) this issue?
 
Santpj
Posts: 23
Joined: Wed Jan 10, 2018 1:28 pm

Re: Missing LED options after 20180105 OTA update

Wed Jan 17, 2018 7:14 am

blackview_admin wrote:
CrazyWolf74 wrote:
Hi,

Yes I've made a factory reset...
@ghost82 I know I had theses options but now I can't find them in the settings... I've searched in every menu and with the search field.. but without success...

Regards


Guys, please, can anybody else confirm (or NOT) this issue?


No problem with LED options for me with this ROM
Attachments
Screenshot_20180117-081248.png
Screenshot_20180117-081248.png (137.14 KiB) Viewed 822 times
 
Santpj
Posts: 23
Joined: Wed Jan 10, 2018 1:28 pm

Re: Missing LED options after 20180105 OTA update

Wed Jan 17, 2018 7:19 am

But for me as I told in a different topic, I don't have the option Users in Settings.

It could be a trouble of translation...can we ask the origin of every people who have troubles with menus in settings which disappeared?
 
CrazyWolf74
Topic Author
Posts: 18
Joined: Wed Jan 10, 2018 1:14 pm

Re: Missing LED options after 20180105 OTA update

Wed Jan 17, 2018 8:30 am

Screenshot_20180117-091233.png
Screenshot_20180117-091233.png (119.78 KiB) Viewed 817 times


Here is a screenshot of my settings menu... I think some option have disapear randomly...
 
blackview_admin
Posts: 4654
Joined: Mon Aug 17, 2015 3:30 am
Contact:

Re: [TRACKED] Missing LED options after 20180105 OTA update

Wed Jan 17, 2018 11:01 am

Tech team will be informed!

Who is online

Users browsing this forum: Google [Bot] and 2 guests