BV 8000 Pro Problems

dimuthume
Posts: 18
Joined: Thu Jul 20, 2017 3:24 am

Re: BV 8000 camera button stop functioning

Postby dimuthume » Mon Aug 14, 2017 3:36 pm

Hi my camera button which lies just below the power button not functioning since yesterday. It physically press well but no photos are saveing . Can some one tell me a solution.
Thx

razcorz
Posts: 20
Joined: Sat Sep 24, 2016 11:33 am

Re: BV 8000 Pro Problems

Postby razcorz » Mon Aug 14, 2017 11:24 pm

Screenshot_20170815-072058.png


My phone still shows it is charging even after disconnected from the charger.

Please advise.

Netsplitz
Posts: 35
Joined: Mon Aug 01, 2016 9:55 am

Re: BV 8000 Pro Problems

Postby Netsplitz » Tue Aug 15, 2017 3:01 am

I'm experiencing "touchscreen freezes", where everything still seems to be working (video plays, volume button works, rotation works) except nothing registers on the touchscreen. Sometimes it starts working again, sometimes have to wait for the screen to time out and shut off, and it works again when you turn it back on.

Anybody else have this problem?

Running 20170804, wiped data.

Oh. and the back button is very erratic - sometimes work, sometimes doesn't.

Serescu
Posts: 1
Joined: Tue Aug 15, 2017 1:34 pm

Re: BV 8000 Pro Problems

Postby Serescu » Tue Aug 15, 2017 1:38 pm

After last update BV8000Pro-Blackview-V0.1_20170804_20170804-1947 my phone not work GSM signal , I take the stokrom from Blackview forum but the problem it is the same . Pls make a new update with setting GSM stokrom ! PS: I have 2 phone Blackview with the same problems ! TNX

oaimng
Posts: 36
Joined: Sat Aug 12, 2017 11:41 pm

Re: BV 8000 Pro Problems

Postby oaimng » Tue Aug 15, 2017 9:53 pm

I just updated OTA 20170814, Still waze not working, back button still poor reaction, only works when pressed on center of the button, camera still poor, I don't understand what is this update for?
Attachments
Screenshot_20170816-004537.png

oaimng
Posts: 36
Joined: Sat Aug 12, 2017 11:41 pm

Re: BV 8000 Pro Problems

Postby oaimng » Thu Aug 17, 2017 8:57 am

Hello, I updated OTA 20170814, Did factory reset, but I still have contrast issues in strong light places, if I put my finger on the senzor, then the screen looks fine.
Is weird because i have adaptive brightness off, and i Tested it on, same issue.

Also waze won't start

Mamay2u
Posts: 1
Joined: Thu Aug 17, 2017 10:00 am

Re: BV 8000 Pro Problems

Postby Mamay2u » Thu Aug 17, 2017 10:06 am

Hello!
I purchased the bv8000 pro one of the first in June 2017.
But he was very pleased with my abilities only the first two weeks.
After that, two problems appeared in it:
1. The microphone is not working properly. Will they hear me when they call or will they not hear - the probability is 50/50.
2. The screen is constantly very flickering, so you can not view pictures and videos.
Tell me - is it iron or software problems?
I am very disappointed with your products and I do not think I will prefer it in the future, unfortunately

dimuthume
Posts: 18
Joined: Thu Jul 20, 2017 3:24 am

Re: BV 8000 Pro Problems

Postby dimuthume » Fri Aug 18, 2017 2:49 am

razcorz wrote:
Screenshot_20170815-072058.png


My phone still shows it is charging even after disconnected from the charger.

Please advise.

It's really sad to see no admins support to the technical issues which we post into this post. Really disappointed.

dimuthume
Posts: 18
Joined: Thu Jul 20, 2017 3:24 am

Re: BV 8000 camera button stop functioning

Postby dimuthume » Fri Aug 18, 2017 3:03 am

dimuthume wrote:Hi my camera button which lies just below the power button not functioning since yesterday. It physically press well but no photos are saveing . Can some one tell me a solution.
Thx

I already done the factory reset with software update but still not working.

oaimng
Posts: 36
Joined: Sat Aug 12, 2017 11:41 pm

Re: BV 8000 Pro Problems

Postby oaimng » Sun Aug 20, 2017 4:46 pm

Contrast, waze, backbutton problems, 20170814 firmware

This is a short video with the problems:
https://youtu.be/LVci6lRIUVw

I have a Blackview bv8000 pro with the latest current firmware, factory reset, but the problems persist...


Return to “Service and tech”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest